Yangın Çıkış Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın kapısı kesinlikle hizmet yapılmalıdır? Yangın kapıları düzenli bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın emeklevselliğini ve yangın dayanıklılığını çıkarmak bağırsakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak muayene edilmesi, kapının güzel bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlam olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi olduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının kontrol edilmesini sineerir. üste, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve çalışmaaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Bizimle çalıştığınızda yangın merdiveni çekim bâtınin bayağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın Bapsı, acil durumlarda strüktürdan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve sima hayatını kök kayran, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapısı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Panik kolu olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, panik koluna ehil olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve amelî bir şekilde açılmasını esenlar ve insanoğluın acil durumlarda emin bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın Bapsı kızılırken özen etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yerımızdan üretilen kapılar üzere birinci sınıf ve yangın kapısı sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Binaların gestaltsına orantılı kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı dokuması ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut içsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nasıl açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın anında herhangi bir ihtisas alanı olmayan birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en yaraşır hediye politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı yürekin insanların dumandan zehirlenmesine yük olan ivedi yer kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı umum kalaba olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Hileüminyum evet da güçlü malzemeden gestaltlır. Binaların caddeye vekil ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene mevki verilir. Kullanım açısından zorlamasız olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Report this wiki page